söndag 22 juli 2012

What a night!

I fredags skulle vi fira in att semestern äntligen är här. Vi började med ett glas vin hemma och sedan gick vi till en restaurang i Gamla Stan. När vi precis lämnade lägenheten började det spöregna, men det var alldeles varmt ute så vi fortsatte gå. Det var så romantiskt att klämma ihop sig under ett paraply! Vi bara pussades ;)

På restaurangen åt vi en underbar femrätters middag bestående av ostron, sniglar, färska primörer, älgfilé, inälvskorv, smörstekt krossad potatis, ost, tranbärsbröd och blåbärssorbet. Till efterrätten kom servitören in med två glas champagne och sa att "nu kanske ni undrar varför jag serverar champagne?" också visade det sig att Älsklings kollega varit där kvällen innan och beställt det åt oss! Hur gulligt och omtänksamt som helst!

När vi avslutat middagen och sakta strosar hemåt träffar vi på en gatumusikant som är så otroligt bra att vi bara måste stanna och lyssna! Vi börjar prata med honom och det slutar med att vi sjunger någon låt tillsammans med honom. När vi är på väg därifrån kommer det fram några israeliska turister somönskar att vi ska sjunga fler låtar! Vi bara ler och ställer såklart upp.

Sedan går vi hemåt genom en ljummen sommarnatt, plockar upp några hyrfilmer på vägen och bara myser.

En helt magisk natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar